Επιλογή Σελίδας

Επισκεπτόμενος την περιοχή της λίμνης Πλαστήρα ο κ. Γεώργιος Ρούσσης αξιόλογος Γλύπτης και συντηρητής έργων τέχνης, Πρόεδρος της ARTY ON Ελληνικής εταιρίας διάδοσης και διάσωσης του πολιτισμού της Ελλάδας, ενθουσιάστηκε από το απαράμιλλο φυσικό κάλλος και την ιστορικότητα της περιοχής και  προέβει στην συντήρηση και ανάδειξη της προτομής του Πρωθυπουργού και Στρατηγού της Ελλάδος Νικολάου Πλαστήρα, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του οικισμού της Νεράιδας του Δ.Δ. Πεζούλας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οικοδομικού Συνεταιρισμού «Η Νεράιδα» ευχαριστεί τον κ. Γεώργιο Ρούσση για την αφιλοκερδή προσφορά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Του Οικοδομικού Συνεταιρισμού «Η Νεράιδα»

Δωρεές – Συντηρήσεις

Πλαστιράς λιμνή Πλαστίρα

Νικηταράς 1ο νεκροταφείο

Παξινού & Βεάκης Δημοτικό θέατρο Πειραιά

Πανωραία Πετμεζά Καλάβρυτα

Ευχαριστήριες επιστολές

2o & 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

Πατριωτικός ομίλος απογόνων του 1821 και ιστορικών της Ελλάδος

(Ο Ναύτης) Ναυτικό πολεμικό μουσείο Πειραία 

Προτομές Αιμίλιου Βεάκη, Κατίνας Παξινού Δημοτικό Θεάτρο Πειραιά

Προτομή του Α. Σαμαράκη στο Μορφοβούνι και του Πλαστήρα στην πλατεία της Νεράϊδας Πεζούλας.

Επίσκεψη συν-εργασίας του γλύπτη Γιώργου Ρούσση, τον οποίο είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο δημαρχείο Λίμνης Πλαστήρα. Ο κ. Ρούσσης είναι λάτρης της λίμνης και προσφέρει ως άμισθος συντηρητής των γλυπτών του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.
Φίλος ο Γιώργος, έκαμε εθελοντικά την συντήρηση της μαρμάρινης προτομής του Ν.Πλαστήρα, της ορειχάλκινης του Α. Σαμαράκη στο Μορφοβούνι και του Πλαστήρα στην πλατεία της Νεράϊδας Πεζούλας.
Αθόρυβα μας συμβουλεύει με τις εικαστικές του γνώσεις και σήμερα είχαν σειρά άλλες δύο σημαντικές εικαστικές πρωτοβουλίες… περισσότερα προσεχώς με την ολοκλήρωση των έργων!
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς! 

Επικοινωνήστε μαζί μας